Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست سایت فردا - روزنامه‌های امروز به موضوعاتی در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و ... پرداخته‌اند که مهم‌ترین موارد آن به شرح زیر است: 

 

اعتماد/ آبادان تاب و توان ندارد

«اعتماد» عکس یک امروز خود را به گفت‌وگویی با همایون اسعدیان درباره سینما اختصاص داده اما در صفحه یک با سایر موضوعات روز، از توقیف نفتکش‌های یونان تا اوضاع و احوال آبادان نیز پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه اصلاح‌طلب در گزارشی با عنون «آبادان تاب و توان ندارد» نوشته: «سانحه متروپل و واکنشِ سریع آبادانی‌ها نشان داد این شهر دیگر تاب‌آوری پایینی دارد. آبادان دیگر رمق ندارد. با اینکه این دیار سال‌های بحرانی را تجربه کرده اما بحرانِ متروپل نشان داد هنوز در مدیریت بحران کم و کاستی‌هایی وجود دارد. ناهماهنگی سازمانی، گل به خودی زدن‌ها، نبود سخنگوی در دسترس و... همگی به وضوح دیده می‌شود.» مینو سلیمی مردم‌شناس می‌گوید: «در مرحله اول باید همه آسیب‌دیدگان و خسارات آنها را فوری، میان‌مدت و بلندمدت درنظر بگیریم و درصدد کاهش مخاطرات و آسیب‌های آنان برآییم. ...  افزایشِ میزانِ آمادگی در برابرِ فاجعه در چگونگی پاسخگویی به آن نقش تعیین‌کننده‌ای دارد. افزایش تاب‌آوری جامعه فاجعه‌دیده متاثر از نحوه پاسخگویی افراد به فاجعه است.»

کیهان/ ضرب‌شست سپاه به آمریکا 

«کیهان» در گزارشی که تیتر یک کرده، نوشته است: «آمریکایی‌ها دچار اشتباه محاسباتی شده و مانند چند دهه گذشته، تمام تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های آنان علیه جمهوری اسلامی ایران محکوم به شکست است. آنها به‌غلط گمان می‌کنند که جمهوری اسلامی ایران تحت تأثیر تهدید، تحریم و اساساً فشار غربی‌ها در میز مذاکرات هسته‌ای حاضر می‌شود حال ‌آنکه ملت ایران، ملتی انقلابی و ولایی هستند و دولت‌هایی هم که بعضاً راه سازش و انفعال را در پیش می‌گرفتند، رفته‌اند و در دهه پنجم حیات نظام اسلامی، دولتی انقلابی روی کار آمده که زلف مشکلات کشور را به برجام گره نزده و اساساً کشور را معطل مذاکرات وین نمی‌کند.» در ادامه این گزارش با اشاره به توقیف نفتکش‌های یونانی آمده است: «سپاه پاسداران با ضرب شستی که به آمریکایی‌ها نشان داد، ورق را برگرداند تا به یونان و برخی کشورها که تحت امر آمریکا، دارایی‌های ایران را توقیف و بلوکه کرده‌اند این هشدار را بدهد که در صورت ادامه شیطنت‌ها و سیاست‌های خصمانه علیه حقوق قانونی ملت ایران، احتمال توقیف کشتی‌های آنها توسط سپاه وجود خواهد داشت.»

شرق/ جهان در نقطه صفر

«شرق» عکس یک امروز خود را به اوضاع و احوال امروز جهان اختصاص داده و با انتخاب تصویر از بیل کلینتون و یلتسین برای عکس یک امروز، نوشته «در سالروز پایان رسمی جنگ سرد، ناقوس جنگ سرد تازه‌ای به صدا درآمده است». شرق این گزارش را با تیتر «جهان در نقطه صفر» منتشر کرده است.

این روزنامه اصلاح‌طلب البته در سایر بخش‌های خود به موضوعات دیگری هم پرداخته است. مثلا در گزارشی که تیتر یک شده با عنوان «موریانه‌های متروپل» به ابعاد حقوقی فاجعه پرداخته و نوشته: «یکی از موضوعات مغفول‌مانده در ماجرای متروپل آبادان حرف‌زدن درباره بخش‌های حاشیه‌ای درگیر در ماجراست؛ بخش‌هایی که در این روزها کمتر درباره آن بحث شده و زیر ذره‌بین قرار گرفته‌اند. برای نمونه این ساختمان تا اینجا مشخص نشده که پیمانکارش که بوده و نامی از آن به میان نیامده است. نه پیمانکاران اصلی و فرعی آن چندان مورد سؤال قرار نگرفته‌اند. همچنین این ساختمان به خاطر ابعادش نیازمند مهندسی محاسب بوده. گزارشی از عملکرد این مهندس محاسب باید منتشر شود که بدانیم او کارش را درست انجام داده؟»

جوان/ دزدی مدرن دریایی

«جوان» تیتر یک امروز خود را به موضع توقیف نفتکش‌های ایران و واکنش ایران به این اقدام اختصاص داده و تیتر زده «مقتدر و سریع در میدان نفتکش‌ها». این روزنامه اصولگرا با تاکید بر اینکه «دزدی مدرن دریایی را هم تحمل نمی‌کنیم» نوشته: «اگر روزگاری چند قایق کوچک شبانه و با تعدادی مسلسل ازکارافتاده به کشتی‌ها حمله می‌کردند و به اموال و کارکنان آن صدمه می‌زدند، حالا دولت‌های غربی به صورت علنی و در روز روشن کشتی‌های کشور‌های مختلف را توقیف می‌کنند و بار آن‌ها را می‌دزدند. به صورت طبیعی برخورد با این دزدی سازمان‌یافته و دولتی با دادن بیانیه دیپلماتیک و احضار چند سفیر و کاردار امکانپذیر نیست! » جوان نوشته: «در ماجرای سرقت محموله نفتی ایران در ساحل یونان، امریکایی‌ها با نقض قوانین بین‌المللی و دریانوردی در مسیر انتقال انرژی اخلال ایجاد کردند. توقیف دو نفتکش یونانی نشان داد، آمادگی رزمی جمهوری اسلامی ایران در برخورد با عوامل اختلالگر قاطع و قطعی است.»

آرمان ملی/ بازگشت فردوسی‌پور

«آرمان ملی» عادل فردوسی‌پور را عکس یک کرده و با عنوان «مبادا یک درجــــه تغییر کنید؛ -٣٦٠درجه، اما با عادل آمد» به مدیران صداوسیما طعنه زده است. این روزنامه اصلاح‌طلب نوشته: «شاید اگر از خوشبین‌ترین مخاطبان صدا وسیما در قامت رسانه‌ملی پرسیده می‌شد که با تغییر مدیران چه تحول مثبتی در روند امور انجام خواهد شد؛ بسیاری این نکته را متذکر می‌شدند که به احتمال فراوان شاهد بازگشت بسیاری از چهره‌های محبوب به قاب تلویزیون و باز تولید برنامه‌های مورد پسند جامعه خواهیم بود. اما با گذشت ماه‌ها این نتیجه حاصل شد که اساسا قرار نیست رویکردها و سیاست‌ها تغییر کند و روند امور به همان روال سابق پیش خواهد رفت. چه اینکه برخی چهره‌ها و برنامه‌ها نیز با تعدیلاتی مواجه شوند که در برخی برنامه‌ها اتفاق افتاد. لذا به نظر می‌رسد که گویا دایره صدا وسیما محدود ومحدود‌تر می‌شود و مخاطبانی هم که این رسانه را دنبال می‌کنند به سوی سایر پلتفرم‌ها کشیده خواهند شد. باید دید که مسئولان صداو سیما تغییری در رویکرد خود خواهند داشت یا رویه به همین صورت پیش خواهد رفت.»

ایران/ حمایت از سلامت کم‌درآمدها

«ایران» در گزارشی که امروز عکس یک کرده از «حمایت 6هزارمیلیاردتومانی از سلامت افراد کم‌درآمد» خبر داده و نوشته: «به این اعداد دقت کنید! سالانه حدود 2میلیون ایرانی با خرج‌های کمرشکن درمان به زیر خط فقر می‌‌روند. طبق آمارها ایرانی‌ها در سال 1399 نزدیک به 190هزار میلیارد تومان برای بهداشت، درمان و بیمه هزینه کرده‌اند؛ سهم پرداختی از جیب هزینه‌های درمان نیز حدود 40درصد برآورد شده است. موج نارضایتی و نابسامانی در حوزه بهداشت و درمان کشور تنها به گرانی و تورم و محدود به دارو و تعرفه‌های پزشکی و درمانی نیست. اجرای مصوبه قانونی «درمان رایگان» یکی از خواسته‌های معترضان از جمله افراد فاقد درآمد و کم‌درآمد است. ... طبق آمارها ایران هفتادمین کشوری است که بیمارانش بیشترین هزینه درمانی را از جیب‌شان پرداخت می‌‌کنند و 10درصد از هزینه‌های سبد هزینه‌ای خانوار‌های ایرانی صرف بهداشت و درمان می‌شود. ... اینها تنها بخشی از مصایب بهداشت و درمان در کشور است که حالا زیر ذره‌بین دولت سیزدهم قرار گرفته است. ... قرار است دهک‌های پایین جامعه هزینه بیمه‌شان را میهمان دولت باشند.»

وطن امروز / ارتش سری پهپادها

«وطن امروز» عکس یک امروز خود را به نخستین تصاویر از پایگاه سری پهپادی ارتش اختصاص داده و با عنوان «ارتش سری پهپادها» نوشته: « نخستین تصاویر از پایگاه سری پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از یکی از پایگاه‌های سری پهپادی بازدید کرد. در این بازدید سرلشکر محمد باقری در جریان آخرین توانمندی‌ها در حوزه تولید انواع پهپادهای نظامی، تهاجمی و دوربرد ارتش قرار گرفت. با عملیاتی شدن این پایگاه سری - که در عمق صدها متری زمین طراحی و ساخته شده است - جمهوری اسلامی ایران به قدرت برتر پهپادی منطقه تبدیل شد.»

این روزنامه اصولگرا در گزارش دیگری که تیتر یک شده نیز به موضع توقیف نفتکش‌های یونان پرداخته و با تیتر « با ایران یکی به دو نکنید!» نوشته: «به‌‌رغم تلاش‌های آمریکا، ایران نیز نشان داده است با توجه به اقتداری که در آب‌های خلیج‌فارس بویژه تنگه هرمز دارد، می‌تواند شمشیر تحریم‌های ایالات‌متحده در ارتباط با فروش نفت را کند کند».

دنیای اقتصاد/ کانال مجاز خرید دلار

«دنیای اقتصاد» در تیتری یک امروز خود با عنوان «کانال مجاز خرید دلار» نوشته: «بانک مرکزی اعلام کرد که برای نخستین‌بار، طرح انتشار اوراق ارزی در دستور کار قرار گرفت. به شکل ساده می‌توان گفت که اوراق ارزی، یک ابزار قانونی برای کسب سود از نوسانات قیمت ارز است. در سال‌های اخیر، خرید اسکناس دلار یا یورو که به «دلارهای خانگی» مشهور شده است، یکی از راهکارهای اصلی حفظ سرمایه در مقابل کاهش ارزش پول بوده است. حال بهره‌گیری از این ابزار می‌تواند به سرمایه‌گذار یک راهکار قانونی برای حفظ ارزش سرمایه در مقابل نوسانات نرخ ارز ارائه کند. علاوه بر سرمایه‌گذاران، شرکت‌ها نیز می‌توانند از مواهب این ابزار بهره ببرند. اگرچه در گام اول بانک مرکزی قرار است، اوراق ارزی را به پشتوانه منابع ارزی خود منتشر کند، اما در گام‌های دیگر شرکت‌ها نیز می‌توانند با انتشار این اوراق، منابع مورد نیاز خود را از بازار تامین کنند.»

صبح نو/ پایگاه سری ارتش

«صبح نو» مثل خیلی از روزنامه‌های اصولگرا در شماره امروز خود تصویری که دیروز بعد از بازدید سرلشکر باقری از پایگاه سری پهپادی ارتش منتشر شد را عکس یک کرده است. تیتر زده «پایگاه سری ارتش» و تاکید کرده که «قدرت پهپادی ایران در اعماق صدها متری زمین به نمایش گذاشته شد».

این روزنامه اصولگرا البته از سایر موضوعات نیز غافل نشده است مثلا با اشاره به اینکه «ایران راهزنی بین‌المللی را با مقابله به مثل پاسخ می‌دهد» موضوع توقیف کشتی‌های یونان را پوشش داده و تیتر زده: «اقدام تنبیهی ایران علیه یونان». 

سازندگی/ چشم در برابر چشم

«سازندگی» برای جلد امروز خود تصویری از یک نفتکش را انتخاب کرده و با تیتر «چشم در برابر چشم» نوشته: «چرا در دفاع از حیثیت و منافع ملی نباید مسامحه کرد؟» در گزارش سازندگی آمده است: «آنچه این روزها در صحنه‌ی بین‌المللی رخ می‌دهد بیانگر تحت فشار قرار دادن ایران در حوزه‌های مختلف است. این پرسش اساسی وجود دارد که چرا یونان باید به خود اجازه دهد که یک نفت‌کش ایرانی را توقیف کند و این سوال باقی می‌ماند که چرا ایران نباید پاسخ آنان را بدهد. بی‌شک چشم در برابر چشم یک استراتژی قدیمی و مهم است. آنگاه که پای حیثیت و منافع ملی کشور به میان می‌آید باید مسامح را کنار گذاشت و با دیگران آن چنان که سخن می‌گویند، سخن گفت».


 

منبع: فردا

کلیدواژه: ارز یونان ارتش نفتکش روزنامه ها خبر به روایت فردا جمهوری اسلامی ایران یک امروز خود توقیف نفتکش عکس یک امروز اختصاص داده سری پهپادی پایگاه سری کشتی ها یک کرده تیتر یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۹۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حس خوب حمایت

محوطه بیمارستان شلوغ است و پر سروصدا؛ صدای گریه، خنده، بازی و البته همهمه. یکی بچه به بغل نشسته و دیگری از فرط خستگی روی صندلی‌ها خوابش برده، یکی شیشه شیر به دست است و دیگری جغجغه، هر از گاهی هم صدای اپراتور شنیده می‌شود: نوبت شماره ۲۱۵ متخصص اطفال.

به گزارش ایسنا، روزنامه ایران نوشت: اینجا هر کس داستانی دارد مرکز طبی کودکان قریب همیشه شلوغ است. اما فضا با گذشته قدری تفاوت دارد و آن به خاطر امیدی است که با رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال در قلب والدین قوت گرفته است و بر زبانشان این طور جاری می‌شود: خدا خیرشان دهد، اگر این طرح نبود حالا درگیر جور کردن هزینه هم بودیم، نگرانی مان را کم کرده‌اند، هر کسی این تصمیم را گرفته، خدا خیرش بدهد...» و این امید مثل بخشنامه رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی، فقط شامل کودکان زیر هفت سال نمی‌شود.

این امید آینده‌ای روشن‌تر را ترسیم می‌کند چون بخشنامه پیامی نانوشته هم دارد: اینکه حواسمان به مردم هست و تا جایی که بتوانیم برای رفع مشکلات تلاش می‌کنیم و اینکه، این اقدام این نوید را می‌دهد که اتفاقات بهتری در حوزه بهداشت و درمان خواهد افتاد، نویدی که دل‌های مضطرب و نگران همراهان بیماران کم‌سن و سال را اندکی آرام می‌کند، دست‌کم از باب هزینه و به دیگران تصویری خوشایند می‌دهد، از باب اینکه حامی‌ای هست و آینده‌ای روشن تر...
بر اساس این بخشنامه، درمان کودکان زیر هفت سال دارای بیمه پایه در تمام مراکز دولتی سراسر کشور رایگان است.
حسین آقا، پدر یاسین - کودکی که دچار نقص سیستم ایمنی بدن است- با لهجه زیبای اصفهانی‌اش می‌گوید: «برای درمان یاسین به تهران آمده‌ایم. برای ۱۵ روز بستری فقط دو میلیون تومان از ما گرفتند که آن هم برای هزینه‌های همراه بیمار بود. فکر می‌کردم با وجود بیمه پایه حداقل باید ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان پرداخت کنم که خدارا شکر فقط دو میلیون گرفتند.»
یاسین چهارساله در محوطه حیاط مرکز طبی کودکان قریب کنار مادرش بازی می‌کند. پدرش می‌گوید: «درمان یک طرف، هزینه هایش یک طرف دیگر. اگر حمایت‌های دولت نبود با این شرایط مالی شرمنده بچه‌ام می‌شدم.»

محوطه بیمارستان شلوغ است و پر سروصدا؛ صدای گریه، خنده، بازی و البته همهمه. یکی بچه به بغل نشسته و دیگری از فرط خستگی روی صندلی‌ها خوابش برده، یکی شیشه شیر به دست است و دیگری جغجغه، هر از گاهی هم صدای اپراتور شنیده می‌شود: نوبت شماره ۲۱۵ متخصص اطفال.

در میان ازدحام جمعیت اورژانس، افرادی با لباس‌های محلی به چشم می‌خورند که برای درمان کودکشان از شهر و دیارشان به این مرکز آمده‌اند.
مادری، دختر حدوداً سه ساله‌اش را روی لبه پنجره نشانده است و خوراکی به او می‌دهد تا آرام شود. ورم بزرگی زیر گلوی بچه است. می‌گوید: «چند روز است که انگار کیست عفونی در گلویش ایجاد شده، به ما گفته‌اند باید به مرکز طبی کودکان بیاییم.از صبح اینجا هستیم.» درباره هزینه درمان می‌گوید: «خیلی خوب است که دولت به فکر مردم است. حداقل دیگر گرفتار جور کردن هزینه نیستیم. این از فشارهای درمان کم کرده است. اما اگر نحوه ارائه خدمات را بهتر کنند و روند درمان را هم سرعت دهند عالی می‌شود.»
چند صندلی آن طرف‌تر خانمی میانسال با چادر مشکی و تسبیح به دست زیر لب ذکر می‌گوید. نزدیکش می‌شوم و سر صحبت را باز می‌کنم. می‌گوید: «خواهرم بچه‌اش را آورده اینجا. یک سالش است. عکس و آزمایش گرفته‌اند. خیلی می‌ترسم، خداکند چیزی‌اش نباشد.» درباره هزینه درمان می‌گوید: «از ما فقط کد ملی خواستند. اما مسئول صندوق گفت چون بچه زیر هفت سال است انگار رایگان درمی آید. خدا خیرشان دهد. وگرنه معلوم نبود چقدر باید هزینه می‌کردیم. علاوه بر شرایط بچه و استرسش، از صبح دلم شور هزینه را هم می‌زد.»
 
هزینه دو میلیاردی بیمارستان
دکتر رضا شروین بدو، فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان قریب به «ایران» می‌گوید: «طرح درمان رایگان کودکان زیرهفت سال از ابتدای سال ۱۴۰۳ برای بیماران ایرانی که تحت بیمه پایه باشند در این مرکز درمانی اجرایی می‌شود. این طرح خدمات بستری و خدمات سرپایی منهای دارو را شامل می‌شود.»
وی ادامه می‌دهد: «اجرای این مصوبه برای این بیمارستان ماهانه حدود دو میلیارد تومان هزینه دارد که دولت آن را پوشش می‌دهد.»
 
۷۰ درصد کودکان مشمول می‌شوند
دکتر شمس‌الله نوری‌پور، فوق تخصص نوزادان و رئیس بیمارستان کودکان مفید تهران در گفت‌وگو با «ایران» ضمن اشاره به اجرای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال از زمان ابلاغ این طرح بیان می‌کند: اسفند ماه سال گذشته طرحی برای درمان رایگان بیماران زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دولتی از سوی وزیر بهداشت، درمان آموزش پزشکی به مراکز درمانی دولتی ابلاغ شد تا روند درمان برای این کودکان به خاطر ناتوانی والدین در پرداخت هزینه متوقف نشود.
وی ادامه می‌دهد: اغلب کودکانی که به بیمارستان مفید مراجعه می‌کنند دارای بیماری‌های پیچیده هستند که باید مراحل درمانی و تشخیص تخصصی را پشت سر بگذارند. این امر مستلزم پرداخت هزینه‌های بالایی است. گاهی نیاز است کودکان بارها در بیمارستان بستری شوند. این موضوع هزینه بالایی را به خانواده‌ها تحمیل می‌کرد و گاه باعث می‌شد به خاطر شرایط مالی خانواده، روند درمان کودک به طور کامل طی نشود. این طرح اجرا شد تا کودکان زیر ۷ سال بدون پرداخت فرانشیز بیمار با داشتن پوشش بیمه پایه از خدمات رایگان بیمارستان‌های دولتی بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به اینکه سن بالغ بر ۷۰ درصد بیمارانی که به بیمارستان کودکان مفید مراجعه می‌کنند، زیر ۷ سال است، می‌گوید: این طرح حدود دو سوم جمعیت مراجعه کنندگان به بیمارستان‌های کودکان را پوشش می‌دهد. به طوری که تا کنون ۹۵۰ کودک از خدمات بستری و نزدیک به سه هزار کودک از خدمات سرپایی مشمول این طرح، استفاده کرده‌اند.
دکتر نوری‌پور با بیان اینکه خدمات زیبایی، درمان بیماری‌های صعب‌العلاج و مصدومیت ترافیکی شامل این طرح نمی‌شود، توضیح می‌دهد: کودکانی که نیاز به جراحی‌های زیبایی دارند مشمول این طرح نمی‌شوند. همچنین دو گروه دیگر هم بسته‌های حمایتی جدا دارند و به همین دلیل مشمول طرح رایگان کودکان زیر ۷ سال نمی‌شوند.

پرداخت فرانشیز  از سوی دولت
به گفته او، از ابتدای اجرای این طرح در بیمارستان مفید، ماهانه بالغ بر پنج و نیم میلیارد تومان که باید به صورت فرانشیز و نقدی از بیماران دریافت می‌شد، دریافت نشده است.
این فوق تخصص نوزادان با بیان اینکه هر طرحی برای پایداری نیاز به حمایت دارد، می‌گوید: علیرغم حمایت‌های وزارت بهداشت، لازم است بیمه‌های پایه هم پای کار باشند و هزینه‌های مرتبط به مراکز درمانی را بموقع پرداخت کنند و برای اجرای بهتر طرح، پرداختی به بیمارستان‌های کودکان را در اولویت قرار دهند.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی مفید با اشاره به هزینه‌های پرداختی از سوی خانواده‌ها اذعان می‌کند: برخی از کودکان برای گذراندن مراحل درمان باید از تخت‌های ICU استفاده کنند که هزینه این تخت دو میلیون تومان است. اگر نیاز به جراحی و... باشد مبلغی که خانواده باید متقبل شود، بسیار سنگین خواهد بود. با طولانی شدن روند درمان، پرداختی‌ها هم بیشتر می‌شود. به عبارتی با وجود بیمه پایه باز هم خانواده باید مبالغ بالایی هزینه کند. با اجرای این طرح در دولت سیزدهم، روند درمان برای خانواده کودکان زیر ۷ سال تسهیل شده است و آنان به غیر از درمان کودکانشان دغدغه دیگری نخواهند داشت.

از هر سه کودک در اورژانس، یک نفر بستری می‌شود
دکتر نوری با اشاره به تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان مفید، می‌گوید: به صورت روزانه در اورژانس حدود ۳۵۰ بیمار پذیرش می‌شوند و کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی در شیفت‌های صبح و عصر پذیرای حدود ۳۵۰ بیمار هستند. این درحالی است که گاهی با شایع شدن بیماری در کشور بویژه در فصول سرد سال، تعداد مراجعه‌کنندگان به ۱۰۰۰ بیمار در روز هم می‌رسد.
وی با اشاره به شرایط کودکانی که به بیمارستان مفید مراجعه می‌کنند، می‌گوید: در ۹ ماه سال گذشته، حدود ۷۸ هزار مراجعه کننده داشتیم که از این تعداد ۲۶ هزار بیمار در اورژانس بستری شدند. این امر نشان می‌دهد شدت بدحالی کودکان مراجعه کننده به این بیمارستان بسیار بالاست به طوری که از هر سه بیمار بخش اورژانس، یک بیمار بستری می‌شود. با توجه به آمارهای موجود در بخش‌های بیمارستان مفید ماهانه حدود ۱۵۰۰ بستری در بخش‌های فوق تخصصی داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اریک تن هاخ: سانچو مقابل پاری سن ژرمن خیلی خوب بازی کرد
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • حس خوب حمایت
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • رقص آذری حامد آهنگی در مقابل مردم به همراه بازیگر پیشکوست سینما (فیلم)
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • (تصاویر) درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • گل دیدنی و زیبای مهدی قائدی مقابل الوصل (فیلم)
  • پیروزی بدون جنگ